Digitaal werkt ook geniaal

Wat ik het liefst zou willen??
Alle kinderen in de wereld helpen met hun “leerprobleem”.

Leerprobleem? Let maar eens op als je je kind aan het helpen bent met het huiswerk. Als je goed kijkt en luistert kun je zien hoe je kind het huiswerk maakt of leert. Zie je dat je kind het “niet zo handig doet” oftewel, met veel trucjes? Dan kan dat een leerprobleem zijn. Met die trucjes komen ze er soms wel, maar niet op de juiste manier.

Juist nu we allemaal thuis zitten wil ik de kinderen graag helpen zodat ze straks, als de scholen weer open gaan, goed voorbereid zijn.

Zolang de corona-maatregelen gelden biedt ik mijn sessies online aan via ZOOM. Dit is misschien even wennen, maar het werkt geweldig. Gelukkig zie ik nog steeds allemaal glunderende gezichten aan de andere kant van het scherm tijdens de sessies.

Ik kreeg zelfs een compliment van een moeder waarvan ik haar zoon begeleid. Ze zei:

“Jeetje zeg Janine, wat doe jij dat handig online. Het lijkt echt of je met ons aan tafel zit. En wanneer hij even is afgeleid weet je hem meteen weer bij de les te krijgen. Super hoor hoe je dit doet”.

Dat is toch een mooi compliment! Ik ging ervan blozen.

Die moeder is zelf docent en daardoor vond ik het een nog groter compliment. Die moeder is erg betrokken bij het proces en is er erg enthousiast over de resultaten. Zo enthousiast dat zelfs de school van haar zoon contact met mij heeft opgenomen om meer over mijn bedrijf Glunderen voor kinderen en de Kernvisie methode te horen.

Wil jij ook meer informatie over mijn werkwijze?

Komende donderdagavond (16-4-2020) is er weer een online Webinar van Wim Bouman grondlegger van de Kernvisie methode en tevens auteur van het boek “Krachtig Anders Leren”.

https://www.facebook.com/events/623481828202000/

In deze Webinar wordt duidelijk uitlegt wat de Kernvisie methode inhoudt en hoe dit jouw kind kan helpen. Ik kan me voorstellen dat je na het kijken van deze Webinar nog vragen hebt, maar dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met mij op, dan zal ik de vragen voor je beantwoorden.

Het verschil maken voor de leerlingen die bij mij komen.

Ik laat hun weer Glunderen en zij mij.