Vreemde talen leren

Buitenlandse talen leren!!

Freek* zit bij mij in traject. Hij heeft moeite met het leren van buitenlandse talen.

  • Waarom lukt het mij nou niet?
  • Ik doe er echt veel aan, maar het blijft niet hangen lijkt het wel.
  • Ik haal iedere keer onvoldoendes en dat is frustrerend.

Nadat Freek de eerste sessie bij mij heeft gehad zijn we aan de slag gegaan om de methode voor het leren van vreemde talen aan te pakken. De sessie verloopt goed en Freek heeft door hoe het werkt bij hem.

Het komt mooi uit dat hij de week erna een toets van Duits heeft.

Ik vertel hem dat hij de oude manier van leren moet loslaten (en uit zijn hoofd moet halen) en deze nieuwe methode moet gaan toepassen. Op deze manier leer je sneller en efficiënter en wordt de leerstof in je lange termijn geheugen geplaatst. Dat noem ik nou een win-win situatie!.

Freek gaat met de Kernvisie Methode aan de slag om zijn buitenlandse talen aan te leren en komt de sessie erna met een grote glimlach bij mij terug. Ik vraag aan hem hoe de toets Duits gegaan is.

Resultaat

“Heel goed” zegt hij.
“Ik heb eindelijk een voldoende gehaald”.

Zo Freek, dat vind ik echt super knap van je. En wat doet dit met je?

“Ik voel me erg goed”.
“Ik kan het toch!!!”

Door zo’n succeservaring zie je het zelfvertrouwen van Freek groeien. Het plezier in het leren komt langzaam weer terug, want hij weet nu dat hij met succes zijn toetsen kan maken.

Dat is de kracht van de Kernvisie Methode.

Wil jij dit ook ervaren?
Neem dan vrijblijvend contact met me op.

* Uit privacy-overweging is niet de echte naam van de cliënt gebruikt.